EXCLUSIVITATE Te astept la vizionare Suna ma ACUM

EXCLUSIVITATE! Te astept la vizionare! Suna-ma ACUM!

EXCLUSIVITATE! Te astept la vizionare! Suna-ma ACUM!Pensiunea Trident – oferta cazare pensiune Costinesti, camere si apartamente cu vedere la mare, preturi accesibile, facilitati multiple, loc de joaca, parcare subterana, sala relaxare, gradina, aer conditionat, wifi, pensiune acreditata cu toate avizele la zi. Telefon/WhatsApp 0731 031 338
Iti doresti sa locuiesti la casa, sa te bucuri de liniste si aer curat dar totusi aproape de oras?

PERFECT!

Iti propun o casa tip duplex de aprox 120 mp la doar 10 km de CENTRUL orasului Cluj-Napoca.

Situata in zona Sannicoara, Sub Coasta, aceasta casa te intampina, intr-o atmosfera calda, cu o curte amenajata cu gazon, tuia si pavaj de calitate superioara, pentru a-ti parca masina chiar in fata casei.

Casa este compusa din parter, etaj si pod.

Parterul se deschide cu un living confortabil si incapator, locul perfect pentru a creea amintiri alaturi de familie.

Bucataria este separat pentru a putea experimenta in liniste cele mai fascinante retete.

Direct din bucatarie se deschide o usa spre o terasa de relaxare, chiar in propria gradina.

Aici poti pregati un gratar in familie sau poti pur si simplu sa te bucuri de razele soarelui, in departarea agitatiei orasului.

Parterul mai dispune de o camara de alimente foarte generoasa si de un grup sanitar.

La etaj, fiecare isi poate crea spatiul personal.

Dormitorul matrimonial, care sa-l imparti cu persoana iubita, iar copiii sa-si amenajeze propriile lor dormitoare in functie de personalitatea fiecaruia.

Cele 3 dormitoare va vor asigura intimitatea si nevoile fiecaruia.

La acest etaj mai gasim o baie si 2 balcoane generoase.

Podul il poti folosi pentru a-ti amenaja un spatiu de relaxare sau il poti folosi ca un spatiu foarte generos de depozitare.

Casa este racordata la toate utilitatile necesare pentru a da viata visului tau, in finisarea locuintei dupa propriul gust.

Casa se preda la stadiul de semifinisat, dar se bucura pana in aceasta etapa de calitate si siguranta, fiecare detaliu fiind bine pus la punct si executat cu materiale premium.

Daca te vezi proprietarul aceste superbe locuinte, te astept la o vizionare iar daca nu te-am convins, vin-o sa te convingi chiar tu.

Contacteaza-ma si te voi ajuta sa faci alegerea potrivita pentru tine!

Florin Grigorescu 0774 662 581

Toate Casele – agentie imobiliara Cluj-NapocaBalustrade Inox – Real Inox produce si monteaza balustrade inox in Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau si Dambovita. Calitate inox ITALIA, transport si masuratori gratuite. Telefon/WhatsApp 0732 533 212