Scandal cu ENEL

Scandal cu ENEL

Scandal cu ENELJTJMAG – distribuie in toata tara produse si materiale constructii, amenajari, casa gradina, mobilier, indicatoare si semnalizatoare trafic, produse vrac pentru constructii civile si constructii drumuri. Telefon/WhatsApp 0733 626 757
#enel
#mentenanta
#instalatii_electrice_comuniste

Scandal cu ENEL
Donatii

proiectediversediy@gmail.com

La un apartament din Bucuresti unde urma sa schimbam tablou si sa adaugam 3 circuite dedicate (MS,Cuptor si un semidedicat pentru blat) am cerut desigilare la ENEL pentru a schimba cablurile dintre contor si noul tablou.
Au venit ,au desigilat (dupa 3 zile ) ,am montat un suport pentru contor si am tras conductori noi de cupru .Am izolat cei 2 conductori de cupru ( da cu wago nu cu bandizolir) si urma sa venim sa aducem si cele 3 cabluri noi la tablou.
A venit a doua zi nenea de Enel ( sa ii zicem Stropinel) a sigilat si la apucat spumele ca nu e tablou gata.I-am explicat ca nu are el treaba cu tablou ,el trebuie sa faca poze la contor care statea frumos pe nou suport.I-am mai explicat ca eu pot monta tabloul pe pian in baie si tot o tinea ca trebuie sa faca poze cu tot cu tablou,de parca eu eram la ordinele lui.Si atunci mi-au sarit draci si l-am invitat sa faca niste poze la FDCP-ul din acest film.A plecat capul si a plecat.Nu i-au mai trebuit poze.
I-am si explica ca asa arata peste 50% din tablourile lor si nu cred ca are el memorie la aparat sa fotografieze toate operele de arta ale enel.Amenajare Curte – firma din Bucuresti presteaza servicii de amenajare curte, alei, pardoseli, mobilier gradina, plante ornamentale, gazon, gard viu, arbori si arbusti, asfaltari, betoane si alte servicii asemanatoare in Bucuresti si imprejurimi. Telefon/WhatsApp 0737 230 230